OAE Supply Chain Academy

OAE Supply Chain Academy verzorgt supply chain opleidingen voor internationaal erkende certificaten.

De docenten van OAE Supply Chain Academy hebben als senior consultant vele jaren ervaring in logistiek en in het ontwikkelen en geven van logistieke training. Bovendien zijn onze docenten APICS-gecertificeerd.

Als docententeam schreven zij de serie van 5 boeken 'Logistiek verbeteren' , uitgegeven door Boom Onderwijs. Zij zijn ook de auteurs van syllabi voor diverse interne bedrijfsopleidingen en voor EJLog en ESLog, die onder andere zijn gebruikt in de opleidingen van de VLM.

Onze senior consultants hebben ruime internationale ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van in-house trainingen bij diverse vooraanstaande bedrijven. In deze trajecten combineren we onze theoretische kennis met onze dagelijkse adviespraktijk, eventueel aangevuld met voor de klant op maat ontwikkelde cases en spellen.

Daarom is OAE Supply Chain Academy dè specialist in in-company opleidingen op het gebied van Supply Chain Management in Nederland.

Onze docenten zijn gepokt en gemazeld in alle geledingen van het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal. Zij hebben ervaring als manager, als consultant en als trainer bij vooraanstaande bedrijven.

Ons uitgangspunt is om u als logistiek professional in een korte tijd te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden door middel van onze logistieke opleidingen. Deze kennis en vaardigheden gebruikt u vervolgens in uw organisatie om verbeteringen in de supply chain te initiëren, te leiden en uit te voeren.

Logistieke opleidingen van OAE Supply Chain Academy bieden:

 • een uitgekiende aanpak
 • modern materiaal
 • flexibiliteit in planning en uitvoering
 • snelheid in het verwerken van cursistengegevens
 • een goede prijs / kwaliteit verhouding

Wij vergelijken elk traject met een schaakpartij en afhankelijk van de opstelling (de context) en de stukken (de medewerker) reiken we de beste oplossing aan.

Bent u een autodidact? Dan zijn onze zelfstudiepakketten een goede optie.

Heeft u autodidactische eigenschappen maar bent u niet overtuigd van uw discipline? Overweeg dan ons aanbod met individuele begeleiding.

Wilt u extra zekerheid na zelfstudie of individuele begeleiding? Neem dan deel aan onze examentraining.

Is de structuur van lesavonden en leren met en van een groep medecursisten belangrijk voor u en wilt u uw netwerk verder uitbouwen? Schrijf dan in voor onze avondopleiding.

In Company

Een project opstarten waarbij iedereen dezelfde taal spreekt? Logistieke software implementeren? Wilt u de SCM-awareness binnen uw bedrijf verbeteren, een logistiek concept ontwikkelen, de logistieke prestaties verbeteren of alle neuzen dezelfde kant op zetten?

Aarzel dan niet en vraag ons om een programma op maat. Zijn er binnen uw organisatie meer medewerkers met een zelfde opleidingsbehoefte, dan kunnen wij voor u een (in-)company opleiding verzorgen. Passend in uw planning, toegespitst op uw bedrijfssituatie, op een willekeurige locatie óf bij u op het bedrijf (in-company). Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

 • een opleidingsprogramma afgestemd op de specifieke situatie in uw bedrijf of uw branche
 • data, tijden en locatie volledig afgestemd op uw wensen
 • mogelijkheid om tijdens de cursus te werken met cases uit uw eigen praktijk
 • aanzienlijke kostenbesparing t.o.v. open inschrijving
 • alle "neuzen" dezelfde kant op
 • geen reistijden voor uw medewerkers.

Kies daarom voor een opleiding Logistiek bij OAE Supply Chain Academy.

 

Cases

OAE Consultants heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse branches! Ga naar cases om meer hierover te lezen.

Logistiek verbeteren

Onze boeken zijn een "must have" voor elke logisticus. Immers: er is niets zo praktisch als een goede theorie. De boekenserie Logistiek verbeteren gaat in op de integrale beheersing van goederenstromen.

Onze partners

Onze partners:

dual logo

logo sce 290x174

orgacom logo

© 2021 OAE Comeniusstraat 12 | 1817 MS Alkmaar | T 072-52 07 505 | E info@oae.nl | KVK 54183820 |